SECCIÓN FRANCÉS

domingo, 20 de agosto de 2023

 MORE AND MORE LA MANCHA RECIPES!!!


It's time for GREECE!!!!




Bakaliaros Skordalia is cooked on National Days of Greece (28 October, 25 March and on the 30th December in Patras only)



But, be carefull!!! Italy is a big chef!!!


Comiso, Italy 🇮🇹🇮🇹
I nostri bambini non si staccano dai fornelli e continuano a sperimentare la cucina manchega!
Duelos y quebrantos con Julienne della classe 5F
Comiso, Italy 🇮🇹🇮🇹
Our children do not leave the stove and continue to experience the cuisine of Manchega!
Duelos y quebrantos with Julienne class 5F


Comiso, Italy🇮🇹🇮🇹
Chiara, classe 5F, ci prepara deliziosi Mantecados....mmm che bontà!
Chiara, class 5F, prepares delicious Mantecados for us .... mmm so good!!


Francesca, classe 5F, ci prepara con cura il Salmorejo !
Grazie per la ricetta!



Comiso, Italy 🇮🇹🇮🇹
Giorgia, classe 4B, ha preparato la cena per i genitori deliziandoli con i Duelos y quebratos mancheghi. Che fortuna avere chef così creativi a casa!
Grazie Giorgia
Giorgia, class 4B, made the dinner for her parents delighting them with the Duelos y quebratos mancheghi. How lucky they are to have a such creative chef at home!
Thank you Giorgia







Comiso, Italy🇮🇹🇮🇹
L'energia e la simpatia di Francesca, classe 4B, sono sempre coinvolgenti! Sembra quasi di sentire il profumo dei suoi Mantecados!
Francesca's energy and friendliness, class 4B, are always engaging! her mantecando look really delicious!
















No hay comentarios:

Publicar un comentario